PRIVACY

AVG en Google

Als u onze website bezoekt maken wij gebruik van de diensten van Google Analytics. Door middel van cookies die op uw computer geplaatst worden gaan er gegevens die betrekking hebben op uw bezoek aan ons naar Google Analytics. Deze gegevens worden anoniem verzonden, zelfs uw IP adres wordt door ons geanonimiseerd. Wij gebruiken de rapportages van Google Analytics om onze dienstverlening te verbeteren.

Alle nieuw opgeslagen gegevens worden telkens na precies 26 maanden door Google volledig gewist.
Wij hebben met Google een verwerkersovereenkomst afgesloten.

AVG en uw account / bestelling

Wij verzamelen gegevens van u als u bij ons een account aanmaakt en/of een bestelling plaatst of zonder account een bestelling plaatst. In beide gevallen hebben wij van u uitsluitend de volgende gegevens nodig:

– naam en/ of bedrijfsnaam
– adres en/ of afleveradres
– mobiel telefoonnummer en/of vast telefoonnummer
– uw emailadres

Deze gegevens hebben we nodig om uw account aan te maken of aan te passen, uw order(s) te verwerken en af te leveren.
Wij bewaren de gegevens in ieder geval zo lang als wettelijk voorgeschreven. Wij slaan uw gegevens beveiligd op en zullen deze gegevens nooit delen met of verkopen aan derden.

U kunt te allen tijde ons een verzoek sturen om uw gegevens te verwijderen, mail uw verzoek naar Fles@perfles.nl

AVG en onze Mailing-lijst

Wij sturen geregeld een email nieuwsbrief met aanbiedingen en/of informatie naar onze ingeschreven klanten. Dat doen wij via onze partner Mailchimp met wie wij een verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. U als klant kunt uitsluitend deze mailing ontvangen als u zich via de website heeft ingeschreven. Dit wordt nog eens extra gecontroleerd door na inschrijving een mail naar het opgegeven mailadres te sturen met een bevestigingslink, pas na de ontvangst daarvan bent u ingeschreven. U kunt zich op verschillende manieren uitschrijven: onderaan elke mailing staat een afmeldlink of stuur ons een email via de website.

Wij vragen u alleen om uw email adres. Dit adres zal nooit worden gedeeld met derden. Als het emailadres niet meer bestaat zal Mailchimp na een aantal pogingen het email adres verwijderen.

AVG en onze bezorgpartner(s)

Wij maken gebruik van bedrijven die uw bestellingen bij u bezorgen. Deze bedrijven worden uitsluitend voorzien van die gegevens die nodig zijn om de pakketten te bezorgen.

DPD: Privacy statement

Statistieken
Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel. Met deze statistieken verbeteren we de prestaties van onze webwinkel. Uiteraard zullen wij uw privacy te allen tijde respecteren. Wilt u dit niet, stuur ons dan een berichtje.

Voor de statistieken gebruiken wij (onderdelen van) uw naw-gegevens, betalingsgegevens, geslacht, ip-adres, profielfoto, geboortedatum, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie voor één jaar.

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee bestaat de mogelijkheid dat de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens verkrijgen.

Cookies
Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.

Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies.

U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel werken dan niet goed meer.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U heeft de volgende rechten:

U kunt uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben

  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Per Fles BV, Vlokhovenseweg 46, 5625 WR, Eindhoven.