Eenvoudig

Mijn naam is Martin Derksen. Ik ben al 25 jaar werkzaam in de drankenwereld, met een extra voorliefde voor wijn. Ik vind het belangrijk dat u geholpen wordt door leuke mensen, met veel kennis van zaken. Dat doen we bij Wijnhuis Eindhoven (sinds 2000) met een heel fijn en deskundig team.

Ikzelf ben liquorist, vinoloog en weinakademiker (Wset Diploma Course). Hoewel dit een hele serieuze basis is op drankgebied, realiseer mijzelf dat ik elke dag bijleer. Van leveranciers, klanten en collega’s. Ik ben eigenaar van Webuyyourwine.com, een bedrijf dat wijnkelders vrijblijvend taxeert en koopt. Hierdoor ontmoet ik heel veel mensen, ieder met een eigen verhaal over hun wijnkelder.

Ik heb een zwak voor wijnen uit Frankrijk en Italië. Met name Bordeaux, Piëmonte en Toscane. Het valt me echter op dat deze wijnen heel moeilijk verkrijgbaar zijn, in zowel wijnhandel als horeca. Hoewel ik veel redenen hiervoor kan begrijpen, is dat in mijn ogen een ernstige tekortkoming. Ik wil graag iedereen kennis laten maken met deze mooie wijnen, die wij nu op de website Perfles.nl met lage marges verkopen. Hiermee kunt u meedelen in deze voorliefde voor deze wijnen.

 

Perfles.nl

We hebben een website gemaakt die (vinden we zelf) eenvoudig en makkelijk te bedienen is. Geen tierelantijnen, maar informatie waar u iets mee kunt. We bieden een snel wisselend en groeiend assortiment aan van wijnen die lastig of veel te duur beschikbaar zijn. We hebben niet de pretentie uitputtend te zijn of het grootste assortiment aan te bieden. We verkopen wijnen uit de hogere geklasseerde, klassieke wijngebieden. Dit geldt zowel voor horeca als thuisliefhebber.

Bestellen

Wijn bestellen is simpel. Het werkt net als alle andere webwinkels. U kunt op dit moment betalen via Ideal. Wij versturen uw fles(sen) binnen drie dagen. Afhalen kan tijdens de openingstijden van Wijnhuis Eindhoven. U kunt ALLEEN online uw bestelling plaatsen. Dus niet in de winkel.

Controleer uw bestelling goed, voordat u gaat betalen. We hebben duidelijke en eenvoudige voorwaarden gemaakt. We streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk uit te leveren.

Help ons om eventuele vragen per mail aan ons te stellen.